Kampanj och medlemsmöte med Iréne Svenonius – en av välfärdens tyngsta politiker

KOMMANDE EVENEMANG: Kungsholmsmoderaterna tillsammans med S:t Göransmoderaterna och Södermalmsmoderaterna, bjuder in våra medlemmar till kampanj kl. 17.30 och medlemsmöte kl. 18.30 den 23 januari i Landstingshuset på Kungsholmen med Iréne Svenonius.

Den 1 januari 2017 tillträdde Iréne Svenonius som nytt finanslandstingsråd och ledare för det största Alliansstyrda parlamentet i Sverige. Vi vill nu ge alla medlemmar en möjlighet att redan under Irénes första månad höra om hennes syn på Stockholmsregionens utmaningar, regeringens stockholmsfientliga politik och hennes prioriteringar som nytillträtt finanslandstingsråd. Iréne har en bakgrund både som egenföretagare och tjänsteman. Under åtta års Alliansstyre var hon stadsdirektör i Stockholms stad och utsågs 2013 till välfärdens viktigaste kvinna i Sverige.

Aktiviteten består av två delar:
Del 1: Kampanjen startar kl. 17.30, vi möts vid busshållplatsen utanför Landstingshuset (Hantverkargatan 45) och delar därefter upp oss och kampanjar om landstingspolitik vid Rådhusets T-bana och Kungsholmstorg och återsamlas kl. 18.15 i Landstingshusets reception.

Del 2: Medlemsmötet då Iréne talar startar kl. 18.30 i Stockholmssalen, plan 2, Landstingshuset. Kommer du enbart på medlemsmötet, gå då direkt till receptionen där du är föranmäld hos vakten och ta hissen till plan 2.

Anmälan sker genom e-post till utbpakungsholmen@moderat.se eller genom detta event på Facebook.

Vi vill även passa på att påminna om medlemsmötet som vi arrangerar tillsammans med S:t Göransmoderaterna och Essingemoderaterna den 17 januari kl. 18.00, då rysslandsexperten Joakim von Braun talar om säkerhetsläget kopplat till det allt högre tonläget mellan Ryssland och väst, mer info om detta finns här. 

Här hittar du info om hur du blir medlem i moderaterna.

Varmt välkomna!

Styrelsen för Kungsholmsmoderaterna