Medlemsmöte för politikutveckling

KOMMANDE EVENEMANG: Den 30 september kl. 18 bjuder Kungsholmsmoderaterna in till medlemsmöte där alla medlemmar kommer att få chansen att diskutera och påverka Stockholmsmoderaternas pågående politikutveckling inom social-, äldre- och trygghetsfrågor. Mötet äger rum i praktsalen, Moderaternas hus, Stora Nygatan 30 i Gamla Stan. Vi inleder redan kl. 17.30 med ett trevligt mingel där dryck och enklare förtäring serveras.

Under kvällen får vi besök av Moderaternas gruppledare i Socialnämnden Andrea Ström och trygghetsgruppens ordförande Lars Svärd. De kommer att hålla korta presentationer inför att vi diskuterar Stockholms utmaningar och nya moderaternas politik inom dessa frågor. Vi kommer bland annat att diskutera:

  • Hur kan vi erbjuda våra äldre bättre och mer individanpassad äldreomsorg?
  • Vad kan vi göra för att ta bättre hand om flyktingar, migranter och socialt utsatta i Stockholm och bryta deras utanförskap?
  • Hur kan Stockholms och Kungsholmens gator och parker bli tryggare?

Anmälan sker genom utbpakungsholmen@moderat.se eller genom Facebook-eventet på denna länk: 
https://www.facebook.com/events/130004764016167/

Notera även gärna att vi kommer att arrangera en sista politikutvecklingskväll den 12 oktober kl. 18.00 på samma plats. Vi får då besök av de två borgarråden Joakim Larsson och Cecilia Brinck för att diskutera stadsbyggnads-, lokalmiljö- och trafikpolitik. Mer information om detta kommer senare.

Se vår flik ”BLI MEDLEM” för information om hur du kan gå med i moderaterna eller klicka här för att komma direkt till sidan.

Varmt välkomna!