Lyckad luciakampanj med grannföreningen

Vi i Kungsholmsmoderaternas kampanjteam vill rikta ett varmt tack till alla som deltog i gårdagens luciakampanj med grannarna i S:t Göransmoderaterna. Det var en härlig stämning i julruschen där glögg, pepparkakor och mycket material delades ut i rask takt. Kampanjledaren Börje Häggman hälsar att den positiva stämningen möjligen beror på den senaste SCB-mätningen, som visade att Moderaterna i Stockholm har ökat sin andel av väljaropinionen till 31.2%.

Detta var den sista kampanjen för i år i vår regi och vi vill därför även passa på att tacka alla som har deltagit i våra kampanjer under året. Vi välkomnar alltid fler att ansluta – vi behöver bli fler moderater som syns ute på gator och torg och möter väljarna. Dessutom har vi alltid väldigt kul på våra kampanjer. Kontakta gärna någon av oss i kampanjgruppen om du vill veta mer.

För den som inte fått nog av kampanjande vill vi även tipsa om att vår grannförening Essingemoderaterna kommer att ha en julkampanj lördagen den 17 december vid Stora Essinge torg kl. 12:00. Anslut gärna till den kampanjen!

Håll fortsatt utkik på vår hemsida under kampanjfliken eller vår sida på Facebook för info om kommande kampanjer under 2017. Då kör vi igen med förnyade krafter!