Medlemskväll med Per Nilsson + efterföljande mingel

KOMMANDE EVENEMANG: Varmt välkommen till Kungsholmsföreningarnas medlemsmöte med Moderaternas kommunikations- och analyschef Per Nilsson onsdagen den 13 april kl. 18.30 i Stockholmssalen, landstingshuset.

Utifrån dramatiska förändringar i omvärlden sedan valet har Moderaterna kommit med nya politiska förslag och omprövat politiken i ett flertal frågor.

I migrationspolitiken har moderaterna drivit på en närmast handlingsförlamad regering och kunnat sätta agendan med våra förslag. De stora förändringarna i omvärlden och opinionen i många frågor kräver oss moderater på nya lösningar. Ytterst ansvarig att analysera opinionstrender och ge råd till partiledningen om vilka förslag partiet bör driva och hur de ska kommuniceras är Moderaternas kommunikations- och analyschef Per Nilsson. Vi är glada att kunna bjuda in till medlemsmöte med Per som kommer att berätta om det politiska läget, opinionen och moderaternas nya politiska förslag.

Talarkvällen äger rum den 13 april kl. 18.30 i Stockholmssalen, landstingshuset. Från kl. 18.00 finns förfriskningar till självkostnadspris och efter mötet är alla välkomna att stanna kvar för mingel.

Anmälan görs till utbpakungsholmen@moderat.se eller via eventsidan på Facebook.

Info om medlemskap i moderaterna finns här (nu går det även bra att bli medlem genom Swish).

Varmt välkommen!

Essingemoderaterna
Kungsholmsmoderaterna
S:t Göransmoderaterna