Politikutveckling med Joakim Larsson och Cecilia Brinck

KOMMANDE EVENEMANG: Kungsholmsmoderaterna vill inbjuda dig som medlem till vårt tredje och avslutande tillfälle för politikutveckling den 12 oktober kl. 18.00 på Stora Nygatan 30 (mingel från kl. 17.30). Denna gång får vi besök av två moderata borgarråd i Stockholms stad, Joakim Larsson och Cecilia Brinck, för att diskutera hur moderaterna borde utveckla politiken inom stadsbyggnad, lokalmiljö och trafikfrågor.

Kvällen startar kl. 17.30 med ett trevligt mingel då vi bjuder på ost, kex och dryck. Anmälan sker genom mail utbpakungsholmen@moderat.se eller genom Facebook: https://www.facebook.com/events/1701283330108064/

Det är enkelt att bli medlem – klicka här för mer information om medlemskap.

Joakim Larsson är borgarråd och vice gruppledare för Moderaterna i Stockholms stad och även ordförande för arbetsgruppen som utvecklar vår stadsbyggnadspolitik. Cecilia Brinck är ordförande för politikutvecklingsgruppen för trafik och miljö. De kommer att hålla korta presentationer inför att vi diskuterar Stockholms utmaningar inom dessa frågor. Vi kommer bland annat att diskutera:

  • Hur ska vi förena utvecklingen av ett växande Stockholm med att ta hänsyn till kvaliteter i den historiska stadsmiljön och grönområden?
  • Vilka platser kan vi utveckla för att göra Kungsholmen till en attraktivare stadsdel att leva i?
  • Hur kan vi förbättra framkomligheten i Stockholmstrafiken och förenkla möjligheten att resa kollektivt?

Varmt välkommen den 12 oktober!
Kungsholmsmoderaternas styrelse