Save the date: Talarkväll, kampanj och sommaravslutning på gång

Inom kort kommer inbjudan till talarkväll med aktuellt politiskt tema och mingel onsdagen 17 maj. Förhoppningen är att ha premiär för föreningens del i moderaternas nya lokaler på Blasieholmen, vilket dock är beroende av hur det gått med flytten. Annars träffas vi i lämpligt lokal på Kungsholmen. Mer info kommer men tills dess är det bra att notera datumet i kalendern – ”Save the date”!

Notera även måndagen 19 juni då sommaravslutning i lättsammare former planeras under kvällen någonstans på Kungsholmen. Mer info kommer även att komma där.

Slutligen vill vi passa på att påminna om kampanjen den 3 juni kl. 13 i samband med Stockholm marathon. Vi kommer då att hålla till utanför Boulebar i Rålambshovsparken tillsammas med våra grannföreningar S:t Göran och Essingen. Vi delar ut material, samtalar med förbipasserande och värvar medlemmar. Kom gärna förbi och hjälp till eller heja på! Om drygt ett år är det val och det säkraste att få politisk förändring och ny regering är en röst på moderaterna. Varje insats för opinionsbildningen är värdefull. Nedan en bild från en tidigare kampanj i parken, det brukar bli fullt drag på dessa kampanjer.

Hoppas vi ses på någon av dessa aktiviteter!