Stefan Fölster gästar Kungsholmsmoderaterna

Till Kungsholmsmoderaterna

Stefan Fölster är en av Sveriges namnkunnigaste ekonomer och en flitig debattör. Under många år var Stefan Fölster chefsekonom för organisationen Svenskt Näringsliv. Sedan något år har han en mer fristående roll som VD för stiftelsefinansierade Reforminstitutet. Kungsholmsmoderaterna är väldigt glada att få hälsa Stefan välkommen som talare på ett ekonomisk-politiskt seminarium.

Stefan Fölster talar under rubriken ”En ny reformagenda för Sverige”. Efter sin inledning, har Stefan lovat att leda en diskussion. Vi kan se fram emot en intressant kväll.

Seminariet äger rum tisdagen 5 november kl 18.30 i Stockholmsalen i Landstingshuset, med ingång från Hantverkargatan 45. Kom gärna 5 minuter innan ifall inpasseringen tar tid.
Obligatorisk föranmälan sker senast 4 november genom mail utbpakungsholmen@moderat.se eller på Kungsholmsmoderateras facebooksida.
Mötet anordnas i samarbete med S:t Göransmoderaterna och Essingemoderaterna. Efter seminariet blir det vin och ost samt andra förfriskningar till självkostnadspris.
Den som är intresserad av Reforminstitutets verksamhet kan gå in på institutets hemsida www.reforminstitutet.se  Om någon har frågor går det bra att kontakta mig på staffan.olsson@garde.se

Varmt välkomna!
Kungsholmsmoderaterna, genom
Staffan Olsson
Vice ordförande och utbildningsledare