Talarkväll med Tomas Gür, den 17 april. Välkommen!

Tomas Gür är med sina 28 000 följare på Facebook en av Sveriges vassaste samhällsdebattörer inom migration. Redan 1996 förutspådde Thomas i en studie, många av dagens integrationsutmaningar.

Källa: gp.se

Bästa Moderatvän,

Mandatperioden inleddes med budgetkris, decemberöverenskommelsen och en flyktingkris som har förändrat det svenska politiska landskapet och som kommer att prägla den valrörelse vi nu har framför oss.

Nu med mindre än ett halvår kvar till val har du chansen att komma och lyssna på en av Sveriges vassaste samhällsdebattörer inom migration. Thomas Gür med sina 28 000 följare på Facebook når ut till tusentals svenskar varje dag med sina ideologiska, politiska och skarpa analyser på samhällsproblem och de utmaningar Sverige står inför. Redan 1996 förutspådde Thomas i en studie, många av dagens integrationsutmaningar.

Thomas har en bakgrund som få människor kan tillskriva sig. Förutom att ha författat flertalet böcker har han varit FN-officer, presschef hos ÖB, pressekreterare på Näringsdepartementet under Carl Bildts regering, politisk kampanjansvarig, ledarskribent på Svenska Dagbladet, styrelseproffs och VD. Thomas sitter även som styrelseledamot i stiftelsen Centrum för rättvisa och i insamlingsstiftelsen Kvartal, som finansierar Tidskriften Kvartal.

Den 17/4 kommer Thomas att tala för våra moderatföreningar. Detta är ett utmärkt tillfälle att få ställa frågor man har kring migrationsutmaningen och få veta mer om en av valets viktigaste frågor. 

Efter seminariet bjuder föreningarna på en förfriskning.

Ta gärna med en vän.

Datum: 17 april kl. 18.30 (inpassering från 18:00)
Plats: Landstingshuset, Hantverkargatan 45
Lokal: Stockholmssalen

Alla är hjärtligt välkomna!
KUNGSHOLMSMODERATERNA, S:T GÖRANSMODERATERNA och ESSINGEMODERATERNA.